Client Login

Onderhoudstechnicus E&I

Functie inhoud:

Als onderhoudstechnicus sta je in voor het onderhouden, nazien, demonteren, herstellen en monteren van meet -en regelapparatuur, schakel -en pneumatische apparatuur, elektrische aandrijvingen, automatische ventielen, motoren, verlichtingen enzovoort. Je neemt initiatief bij het uitvoeren van de werken om deze optimaal, kwalitatief hoogstaand en veilig te laten verlopen. Je voert calibraties uit, verifieert veiligheidsstoringen en plaats de calibratieverslagen, certificaten en specifieke documenten in het Kaneka-informatiesysteem. Je voert alle werkzaamheden uit met inachtname van de richtlijnen uitgeschreven in de procedures. Daarnaast neem je de eventuele leiding over van buitenuit toegevoegd personeel en heb je oog voor mogelijke verbeteringen van de installaties.

Jouw profiel:

Bachelor technische opleiding (automatisatie / meet -en regeltechniek / elektriciteit) • Basiskennis PLC & Office pakketten • Vlot elektrische schema’s lezen • Logische stuurschema’s opstellen • Zelfstandig kunnen werken • Enkele jaren ervaring in chemische industrie is een voordeel.

Wat mag je verwachten?

Een afwisselende functie met verantwoordelijkheden op maat in een stabiel en groeiend bedrijf. Een filevrije werkomgeving. Een goede verloning met uitgebreide extra-legale voordelen.
Apply for this job U kan ook steeds uw CV opsturen naar Kaneka Belgium NV, Nijverheidsstraat 16, 2260 Oevel-Westerlo. Gelieve niet te vergeten om de jobtitel te vermelden als referentie. Tel. 014/25.78.00
print Download PDF