Client Login

E&I Engineer

Functie inhoud:

Als E&I Engineer werk je zelfstandig aan E&I dossiers, geef je ondersteuning aan de E&I Project Leiders en assisteer je bij de opleiding van collega^^^'^^^s in Engineering en Onderhoud.

Je verzorgt de budgetering van het E&I gedeelte in projecten en maakt blokschema^^^'^^^s. Je analyseert de projecten voor ROI, CAPEX en OPEX kosten.

Je zorgt voor de kabelberekeningen en de goedkeuring door elektrische keuringsorganismes. Je analyseert process- en project data voor aankoop van instrumentatie,stuurkasten,.. Je stelt de instrument Index op en zorgt voor het uitwerken van elektrische tekeningen, loops, diagrams, etc. samens met de E&I designers. Je assisteert bij Hazop-Lopa studies en bij het opstellen en uitwerken van testprotocols.

Je staat in voor de oplevering van alle documenten en certificaten en de standaardisatie van instrumentatie, documentatie, formulieren en schema^^^'^^^s in samenwerking met de verschillende diciplines van Engineering en Onderhoud.

Je werkt nauw samen met Onderhoud E&I voor opvolging en technische ondersteuning en de opvolging van spare parts bij inbedrijfsnames.

Jouw profiel:

Een master in de instrumentatie, automatisatie of elektriciteit met minstens 5 jaar relevante ervaring in de industrie en enkele jaren ervaring in projectwerking.
Voor deze functie zoeken wij een goede communicator die op alle niveaus zijn expertise kan overbrengen.
Een gemotiveerde en analytische persoonlijkheid die op een overtuigende manier de verkregen data kan omzetten in effectieve en efficiënte oplossingen.
Je werkt graag in teamverband.

Wat mag je verwachten?

Een afwisselende en uitdagende functie in een stabiel en groeiend internationaal Japans bedrijf. Een filevrije werkomgeving. Een degelijke basisverloning met uitgebreide extralegale voordelen. Een intensieve startopleiding en regelmatige vervolgtrainingen om verder te professionaliseren.

Apply for this job U kan ook steeds uw CV opsturen naar Kaneka Belgium NV, Nijverheidsstraat 16, 2260 Oevel-Westerlo. Gelieve niet te vergeten om de jobtitel te vermelden als referentie. Tel. 014/25.78.00
print Download PDF