Client Login

Reliability Engineer Maintenance E&I

Functie inhoud:

Als Reliability Engineer werk je projecten technisch uit voor het oplossen van problemen of het vernieuwen en verbeteren van bestaande en nieuwe installaties. Hierbij coördineer je de start up van deze projecten in samenwerking met de E&I techniekers. Je verzekert hierbij de nodige aanwezigheid van spare parts in het magazijn.

Je informeert en traint het E&I team over de verbeteringen en de nieuwe projecten en je staat in voor het optimaliseren van de onderhoudsstrategieën voor een rationeler kost- en tijdsbesparend onderhoud.

Je staat in voor de uitwerking van SIL test sheets, de ondersteuning van de Hazop studies en de risico analyses van de geïnstalleerde equipments.
 

Je zorgt voor het administratief opstarten en afhandelen van de E&I projecten in AIM en SAP en het opstarten van de onderhoudsplannen voor instrumentatie.

Je bent verantwoordelijk voor de standaardisatie, het verzorgen, opleveren en opvolgen van alle noodzakelijke E&I projectdocumenten zoals blockschema^'^s, loopschema^'^s, formulieren, etc.. in samenwerking met de Project coördinator Onderhoud en de desingers.

Jouw profiel:

  • Een master in de instrumentatie, automatisatie of elektriciteit met minstens 5 jaar relevante ervaring in de industrie en enkele jaren ervaring in projectwerking.
  • Voor deze functie zoeken wij een goede communicator die op alle niveaus zijn expertise kan overbrengen.
  • Een gemotiveerde en analytische persoonlijkheid die op een overtuigende manier de verkregen data kan omzetten in effectieve en efficiënte oplossingen.
  • Je werkt graag in teamverband.

Wat mag je verwachten?

Een afwisselende en uitdagende functie in een stabiel en groeiend internationaal Japans bedrijf. Een filevrije werkomgeving. Een degelijke basisverloning met uitgebreide extralegale voordelen. Een intensieve startopleiding en regelmatige vervolgtrainingen om verder te professionaliseren.
Apply for this job U kan ook steeds uw CV opsturen naar Kaneka Belgium NV, Nijverheidsstraat 16, 2260 Oevel-Westerlo. Gelieve niet te vergeten om de jobtitel te vermelden als referentie. Tel. 014/25.78.00
print Download PDF